Royaal Radio 'De Kanjer van de ether' 103.0 FM

In 1994 werd de naam Royaal Radio Regionaal veranderd in Royaal Radio met als slogan ‘De Kanjer van de ether’ 103.0 FM. Ook de vormgeving, de jingles en het logo werden daarna aangepast. Deze vormgeving en de naam 'Royaal Radio' werd het langste door de Belgische radiozender gebruikt van 1994 tot 2002. Verantwoording van logo:
Op deze webiste zie je het logo van Radio Royaal met daarop de slogan 'De Kanjer van de ether' dat in 1994 door Vincent Perquin samen met Berry Bodde werd bedacht en ontworpen. Het logo werd vanaf 1994 tot 2002 het langst als beeldmerk van de Belgische radiozender gebruikt.

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Radio_Royaal

Dit werk is vrij te gebruiken en voor elk doel. Als u dit materiaal wilt gebruiken buiten de Wikimedia projecten hoeft u daar geen toestemming voor te vragen, mits u de voorwaarden van de licentie zoals vermeld op de Wikimedia pagina opvolgt.

 

Wikimedia
Wikimedia heeft een mail ontvangen waaruit blijkt dat de rechthebbende op het auteursrecht toestaat dat dit werk wordt gepubliceerd op Wikimedia onder de hier vermelde voorwaarden. De correspondentie hierover is nagekeken door een lid van het Volunteer Response Team (VRT). Dit is opgeslagen in ons archief met toestemmingen. De correspondentie is in te zien door een aantal vertrouwde vrijwilligers die toegang tot het archief hebben.  als ticket #2022082710004756.

 

Als u vragen heeft over de gearchiveerde correspondentie kunt u deze stellen op deze meldingspagina. Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2022082710004756

Zoek andere bestanden met hetzelfde ticket: SDC query (SPARQL)